logo

PATIKAI KÉSZÍTMÉNYEK

Sanatopic bőrpuhító krém (200 ml és 300 ml)

A bőr saját természetes vízmegkötő anyagával azonos hatóanyagot tartalmazó hidratáló krém. Rendszeres használata hozzájárul a száraz bőr miatt kialakuló bőrproblémák megelőzéséhez. (pld. ekcémás bőr). Színezéket és illatanyagot nem tartalmaz.

www.sanatopic.hu

Sanatopic folyékony szappan (300 ml)

Szárazságra hajlamos bőrét kíméletesen tisztítja. Mesterséges színező és illatanyagot nem tartalmaz. Színét és illatát a bőrnyugtató hatású azulén adja. Samponnak is használható. pH5

www.sanatopic.hu

PALA SAMPON KORPÁS HAJRA PALAOLAJJAL (200 ml)

Desztillált palaolajat tartalmazó sampon, amely úgy tűnik, jelenleg a leghatékonyabb anyag a korpás fej kezelésére. A Pala sampon négy támadásponton keresztül gátolja a korpa kialakulását. Kíméletlenül fellép a korpásodás okai ellen, ugyanakkor kíméli a hajszálakat. Magyarországon készül, ezért lényegesen kedvezőbb áron kapható, mint a hasonló hatékonyságú külföldi készítmények. A palaolajat még igen kevés gyártó alkalmazza világszerte a korpás fejbőr kezelésére.

PALA GÉL (30 ml)

A palaolaj tengeri növényekből (planktonokból) képződött hatóanyag. A piros arcbőrre ajánlott gél desztillált palaolajat tartalmaz. Csökkenti a bőrpírt, összehúzza a tág pórusokat, nyugtatja a bőrt. Kíméletesen fertőtlenít.