logo

RÓLUNK

CÉGTÖRTÉNET

A magyar családi tulajdonban lévő Letícia Herba Kft. 2004-ben alakult, kozmetikai fejlesztő és gyártó tevékenység céljából. 2006-tól van a cégnek főállású munkatársa. Ezután került sor a fejlesztő labor és az iroda kialakítására.

A cég szakmai múltja munkatársain keresztül sokkal régebbre nyúlik vissza, mint a megalakulás. A legnagyobb üzletrésszel rendelkező tulajdonos 1990 óta már két azonos szakmai profillal rendelkező cégben volt résztulajdonos, illetve vezető tisztségviselő. A kozmetikai iparban 1978- ban kezdett fejlesztőként dolgozni. A többi munkatárs szakmai múltja szolgál alapjául az egyéb tevékenységeknek.

Mára termékpalettánkon több mint száz folyamatosan értékesített termék szerepel, az egyszeri igények kielégítésére fejlesztett és gyártott termékeknek se szeri se száma.

CÉGFILOZÓFIÁNK

Cégfilozófiánk alapjai a minőség, a folyamatos fejlesztés, a rugalmasság és a gyorsaság áll.
Mit jelentenek ezek az alapok a gyakorlatban?

Termékeinkhez csak megbízható forrásból származó alap- és csomagolóanyagokat használunk. A gyártás kizárólag minősített üzemekben folyik.
Termékfejlesztésünk figyelembe veszi a legújabb tudományos eredményeket és a piacvezető trendeket, folyamatosan törekszik a természetes anyagok mind szélesebb körű alkalmazására.

Termék palettánkat rugalmasan, a vevői igények és a világpiaci trendek figyelembevételével alakítjuk, és folyamatosan korszerűsítjük.
Az egyedi igények kielégítésében, legyen az beltartalom vagy csomagolás, a leggyorsabbak vagyunk a hazai piacon.

CÉGPOLITIKA

Annak érdekében, hogy figyelmünket a filozófiánkban megfogalmazott célok mind teljesebb megvalósítására összpontosíthassuk, cégünk nem foglalkozik marketing és disztribúciós tevékenységgel. A kereskedelmet stratégiai partnereinkre bízzuk, akik jóvoltából termékeink Magyarországon kívül más uniós országok piacára is eljutnak.

Rugalmasságunk egyik záloga, hogy a fejlesztésen és a minőség-ellenőrzésen kívül, a termékek előállításával kapcsolatos többi tevékenységet állandó beszállítóinkra és alvállalkozóinkra bízzuk. A kis létszámból eredően szűkös erőforrásainkat a beszerzési és a gyártási folyamat menedzselésére fordítjuk.

KOMPETENCIA

Ügyvezetőnk, aki egyben a fő tulajdonos is, vegyészmérnök. Kozmetikai fejlesztő munkáját a Fabulon és a Richtofit termékekkel kezdte 1978-ban. Az ő fejlesztői munkáját dicséri sok Cecília és Estrea termék is. Az elmúlt több mint három évtizedben három cégben felelt a fejlesztésért, és töltött be vezetői pozíciót.

ELISMERÉSEK

Fejlesztő és gyártó tevékenységünk eredményeként létrehozott termékcsaládjainkat háromszor ismerték el Magyar Termék Nagydíjjal.