logo

TEVÉKENYSÉG

KOZMETIKUMOK FEJLESZTÉSE

Vállaljuk bármilyen kozmetikum receptúrájának kidolgozását a forgalmazó/megrendelő igényei szerint. Fejlesztői munkánkat a legújabb nemzetközi trendek ismerete, a legkorszerűbb anyagok felhasználása jellemzik. Ugyanakkor a megrendelő árelképzelése figyelembevételével készek vagyunk viszonylag olcsó, de jó minőségű, garantált hatású termékek kidolgozására is. A fejlesztés eredménye nem csak egyedi termék, de termékcsalád is lehet.
A receptúráinkban használt anyagokat nemzetközileg elismert alap- és hatóanyaggyártóktól szerezzük be, akik garantálják a klinikailag ellenőrzött hatást és a folyamatos minőségellenőrzést.
Amennyiben a megrendelő maga kívánja gyártani/gyártatni a terméket, vállaljuk a gyártási technológia kidolgozását, és átadását. Igény esetén javaslatot teszünk a csomagolásra is, a beszerzési forrás megjelölésével. Tudunk nyomdát is javasolni a címkék elkészítéséhez.
A kifejlesztett termékek uniós bejelentéséről is gondoskodunk ez irányú kérés esetén.

KOZMETIKUMOK GYÁRTÁSA

Hozott vagy saját fejlesztésű receptúra alapján vállaljuk kozmetikai termékek gyártását. Hozott receptúra esetén, a gyártás előtt megvizsgáljuk az átadott összetételt minőség és gyárthatóság szempontjából. Szükség esetén javaslatot teszünk a módosításra. A késztermék minőségét mi ellenőrizzük, és garantáljuk.
Rendszeres kapcsolatban állunk nagy hazai és külföldi csomagolóanyag gyártókkal. Több, címkegyártásban sokéves tapasztalattal rendelkező nyomdával dolgozunk együtt. A termékeket ISO és GMP minősítésű, nagy hagyományokkal rendelkező üzemekben gyártjuk és töltjük.
A legyártott terméket szállíthatjuk hordóban, de értékesítésre kész kiszerelésben is. A csomagolást megrendelőnkkel együtt választjuk ki, felhasználva az átadott címketervet. A vonalkódot is tudjuk biztosítani.