• hu
  • en
logo

RÓLUNK

CÉGTÖRTÉNET

A magyar családi tulajdonban lévő Letícia Herba Kft. 2004-ben alakult, kozmetikai termékeket fejlesztő és gyártó tevékenység céljából. 2006-tól van a cégnek főállású munkatársa, kialakítottuk a fejlesztő labort és az irodát.

Mára termékpalettánkon több mint százötven folyamatosan értékesített termék szerepel, partnereink és saját márkánk fejlesztési igényeinek kielégítésére évente körülbelül húsz újonnan fejlesztett termékünk kerül piacra. Saját márkánkat, a drRiedl termékcsaládot 2014-ben indítottuk. A drRiedl név az európai unióban védett kozmetikai márka.

CÉGFILOZÓFIÁNK

Cégfilozófiánk alapja a minőség, a folyamatos fejlesztés, a rugalmasság és a gyorsaság. Mit jelentenek ezek az alapok a gyakorlatban?

  • Termékeinkhez csak megbízható forrásból származó alap- és csomagolóanyagokat használunk. A gyártás kizárólag minősített üzemekben folyik.
  • Termékfejlesztésünk figyelembe veszi a legújabb tudományos eredményeket és piacvezető trendeket. Folyamatosan törekszünk a növényi összetevők mind szélesebb körű alkalmazására.
  • Termékpalettánkat rugalmasan, a piaci igények és a világpiaci trendek figyelembevételével alakítjuk, és folyamatosan korszerűsítjük.

CÉGPOLITIKA

Annak érdekében, hogy figyelmünket a filozófiánkban megfogalmazott célok mind teljesebb megvalósítására összpontosíthassuk, cégünk nem foglalkozik marketing és disztribúciós tevékenységgel.
A kereskedelmet stratégiai partnereinkre bízzuk, akik jóvoltából termékeink Magyarországon kívül más országok piacára is eljutnak.

A kis létszámból eredően szűkös erőforrásainkat a fejlesztés mellett a beszerzési és gyártási folyamat menedzselésére fordítjuk. Rugalmasságunk és gyorsaságunk érdekében, a túlnyomórészt állandó beszállítóinkat bevonjuk fejlesztési terveinkbe az új alapanyagok és csomagolóanyagok beszerzésének gyorsítása érdekében.

KOMPETENCIA

A cég munkatársainak szakmai múltja sokkal régebbre nyúlik vissza, mint a megalakulás. Ügyvezetőnk vegyészmérnök. Kozmetikai fejlesztő munkáját a Fabulon és a Richtofit termékekkel kezdte 1978-ban. Az elmúlt három évtizedben három kozmetikai cégben felelt a fejlesztésért, és töltött be vezető pozíciót.

ELISMERÉSEK

Fejlesztő és gyártó tevékenységünk eredményeként létrehozott termékcsaládjainkat háromszor ismerték el Magyar Termék Nagydíjjal.