• hu
  • en
logo

TEVÉKENYSÉG

KOZMETIKUMOK FEJLESZTÉSE

Sajátmárkás kínálatunkhoz és állandó forgalmazó partnereink részére kidolgozzuk új kozmetikai termékek receptúráját. Fejlesztői munkánkat a legújabb nemzetközi trendek ismerete, a legkorszerűbb anyagok felhasználása jellemzik. Az adott termék piaci pozicionálásának figyelembevételével kiemelkedő hatású termékeket ugyanúgy fejlesztünk, mint viszonylag olcsó, de jó minőségű, garantált hatásúakat. A fejlesztés eredménye nem csak egyedi termék, de termékcsalád is lehet.

A receptúráinkban használt anyagokat nemzetközileg elismert alap- és hatóanyaggyártóktól szerezzük be, akik garantálják a hatást és a folyamatos jó minőséget.

A kifejlesztett termékeink uniós bejelentéséről, és dokumentációjuk elkészítéséről is gondoskodunk.

KOZMETIKUMOK GYÁRTÁSA

A kifejlesztett receptúráink alapján gondoskodunk a kozmetikai termékek gyártásáról is. Ellenőrizzük, és garantáljuk a késztermék minőségét.

Rendszeres kapcsolatban állunk nagy hazai és külföldi csomagolóanyag gyártókkal. Több, címke- és dobozgyártásban sokéves tapasztalattal rendelkező nyomdával dolgozunk együtt. A termékeket ISO és GMP minősítésű, nagy hagyományokkal rendelkező üzemekben gyártjuk és töltjük.

A legyártott terméket esetenként hordóban, de többnyire értékesítésre kész kiszerelésben szállítjuk. A csomagolást partnereinkkel együtt választjuk ki, felhasználva az átadott címke- és doboztervet. A vonalkódot magunk generáljuk